Subscribers

Da biste se prijavili za naš HACCP NewsLetter, neophodno je da upišite vaše podatke, kao i email adresu u elektronski formular i kliknite na dugme "prijavite se".

Nakon prijave poslaćemo Vam aktivacioni e-mail sa uputstvom za aktivaciju zahteva!

Potvrđujem da sam pročitao/pročitala i da prihvaćam izjavu o zaštiti podataka. Poznato mi je da svoj pristanak mogu povući u bilo kojem trenutku.

Da, želim primati HACCP newsletter.

PRIJAVITE SE ZA HACCP NEWSLETTER

“HACCP Business Newsletter” kreirao je Research and Development Center for Food Safety Standards,  kako bi pomogli svojim korisnicima da brzo i lako saznaju sve što je važno za njihov posao i bezbednost hrane.

Ako ste zainteresovani da na mail dobijate obaveštenja o novostima u oblasti bezbednosti hrane, standardizaciji procesa, implementaciji rešenja, obukama i  drugim poslovnim rešenjima, kao i akcijama, promocijama i drugim informacijama koje mogu da unaprede vaše procese, popunite pristupni formular u prilogu i redovno ćete dobijati “HACCP Business Newsletter” sa naj novijim vestima.

HACCP
Analiza Opasnosti i Kritične Kontrolne Tačke
Research and Development Center for Food Safety Standards

Contact details – HACCP Service
phone:
e_mail: office@haccp.rs
web: www.haccp.rs

Ukoliko iz Vama bitnog razloga želite otkazati prijavu na naše vesti, molimo Vas kliknite na sledeći link:

ODJAVA

Žao nam je što više ne želite da primate naš bilten.
U cilju poboljšanja ove usluge, molimo Vas da navedete zašto više ne želite da primate naš bilten? Hvala.

*** Predajom Vaših podataka potvrđujete da ste pročitali i složili se s pravinim uslovima HACCP.RS o zaštiti privatnosti !